YAC uron Kurban Bajramin

YAC Logo

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC) i uron gjithë besimtarëve myslimanë festën e Kurban Bajramit.

Mejdi Sadiku, zv. drejtor i YAC-së tha: “Urojmë që paqja dhe toleranca të mbizotërojë në sofrën tuaj dhe të çdo familjeje, jo vetëm gjatë Kurban Bajramit, por në çdo kohë dhe në çdo vend”.

Në emër të të gjithë anëtarëve të organizatës i uroj për Kurban Bajramin.

“Allahu u pranoftë agjërimin e natës së arafatit të gjithë atyrëve që agjëruan dhe i ndihmoftë të gjithë besimtarët inshAllah” përfundoi Sadiku.