Mundësi Punësimi në Angli

mbmr1

MBMRecruiting ka shpallur vende të lira pune dhe kërkon kërkon persona të kualifikuar për pozitat motër/teknik (medicinal).

Vendi i punës është në Britani të madhe, andaj të interesuarit duhet ta njohin gjuhën angleze.


Ata të cilët dëshirojnë të vazhdojnë karrierën nëpër vendet europiane, përkatësisht në Britani të Madhe, mund të aplikojnë online përmes web faqes, duke krijuar CV-në online në formën e aplikimit. /Bleje.NeT/